Een selectie van onze projecten:

nieuwendammerdijk.jpg

Nieuwendammerdijk te Amsterdam

knab.jpg

Verbouw en inrichting internetbank KNAB

zandvoortbreed.jpg

Appartementencomplex te Zandvoort

middenmeer.jpg

Twee- onder éénkapwoningen te Middenmeer

swammerdam.jpg

Swammerdamstraat 15 te Amsterdam

hoorn.jpg

Villa's te Hoorn

sw12.jpg

Swammerdamstraat 12 te Amsterdam

alex.jpg

Alex Beleggersbank

Onze expertise

 

Wij hebben veel ervaring in woninbouw zowel nieuwbouw als verbouwing en restauratie renovatie. Met name binnenstedelijke projecten zijn we goed in. Daar ligt ons hart. Daarbij hebben wij specifieke aandacht voor duurzaamheid en energiezuinigheid. We hebben ons ondermeer geschoold in passief bouwen en het duurzaam verbouwen van monumenten (damp open bouwen). 

 

Niestijl Advies en Architectuur maakt deel uit van de Duurzame Monumenten Coalitie, zie link DMC. De Duurzame Monumentencoalitie is een samenwerkingsverband tussen architecten, aannnemers en energieadviseurs om monumenten duurzaam aan te pakken.

 

Wij zijn goed in de kunst om voor een beperkt budget architectuur te realiseren met een hoogwaardige uitstraling. Samen met de opdrachtgever maken we een plan dat zowel aan de eisen van de opdrachtgever voldoet en dat binnen de financiële kaders past.

Wij werken zowel voor particulieren als voor proffessionele opdrachtgevers als beleggers, corporaties en ontwikkelaars.

 

Ons interieurwerk betreft voornamelijk kantoorwerkprojecten, met name de bankensector Onder meer Alex Beleggersbank en de KNAB. Het betreffen innovatieve banken met vernieuwende interieurs. Ook hierbij zijn wij goed in binnen het budget blijven en toch aansprekende interieurs te maken.

 

Visie

Een gebouw is nooit een op zich zelfstaand element. Het maakt altijd deel uit van zijn omgeving. In onze visie heeft een gebouw een samenhang  met wat er om heen staat. Wij ontwerpen vanuit de ruimtelijke kwaliteit in in de context. Wij zoeken naar de balans tussen harmonie en eigen modern karakter.

 

In de pers